husshpod 30 45 suno mobile batterier.png
hussh+pod+30+45+information.jpg

Mobile batterier: Hussh Pod 30/45

En kraftig, stille generator. Hussh Pod 30/45 har en trefaset 30 kw inverter og 45kwh lagret strøm – nok til å drive de fleste små og middels store verktøy. 

Den leverer pålitelig ren energi og kan brukes sammen med fornybar energi og generatorlading. Hussh Pod 30/45 har unik ytelse, og reduserer både farlige uslipp og lydforurensning. Vi er opptatte av å gi klientene våre det beste for deres behov knyttet til spesiatilpassede hus, og vi utfører montering i felt slik at du skal få mest mulig ut av din enhet.

 Andre verktøy inkluderer mobil telemetri for byggeplasser, rivningsområder, trafikkovervåkelse ved veien, bensinovervåkning, værovervåkning og vannivå i borehull.

Med tilgang til hver individuelle Hussh Pods energiforbrukdata kan du se når og hvor energi blir brukt, og hvor mye som blir brukt. Man kan enkelt dokumentere hvor mye CO2-utslippet har blitt redusert – i tillegg får man bensinbesparelse både i felt og i forbindelse med bensinleveringer. 

 Ved å bruke den nettbaserte appen kan duendre energi styringen til Hussh Pod(enten selv eller ved hjelp våre teknikere), på denne måten kan man maksimere drivstoffbesparelsen og minsket CO2-utslipp.

All informasjon om strømforbruket ditt er tilgjengelig i en sanntidsoversikt du kan få tilgang til når som helst, via telefon, nettbrett eller laptop – fra hvor som helst i verden.

Last ned teknisk Informasjon om Hussh Pod 30/45

Les mer: