Hussh Pod 1/2

Hussh Pod 1/2

57,250.00

Hussh Pod 1/2

En kraftig, portabel og stille litiumgenerator. Den kommer med 2kwh – nok til å drive de fleste små og middels store verktøy. Hussh Pod gir pålitelig ren energy uten behov for fossil brennstoff. Hussh Pod (HP1-2) er fortsatt liten nok til at to personer kan bære den, eller man kan flytte den ved hjelp av de innebygde hjulene.

Hussh Pod har unik ytelse, spesielt på små arbeidsområder. Vedlikeholdsarbeid i tunneler, der belysning og små håndverktøy er nødvendige. Husshpod vil levere stille og utslippsfri strøm. Teamet ditt slipper å jobbe omringet av farlige utslipp eller strømforurensning, som begge kan føre til helseproblemer.

Andre verktøy inkluderer mobil telemetri for byggeplasser, rivningsområder, trafikkovervåkelse ved veien, bensinovervåkning, værovervåkning og vannivå i borehull.

Ladeprosessen er veldig enkel. Når HP1-2 har fullført oppgavene sine plugger man den i et 13 amp eller 16 amp uttak for å lade litiumbatteriet. Enheten er så allsidig at å lade den i felt til og med kan skje ved hjelp av solenergipaneler eller vindturbin.

Med tilgang til hver individuelle Hussh Pods energiforbrukdata kan du se når og hvor energi blir brukt, og hvor mye som blir brukt. Vis lederen din eller klientene dine hvor mye CO2-utslippet har blitt redusert – i tillegg til bensinbesparelse både i felt og i forbindelse med bensinleveringer. 

Ved å bruke den nettbaserte appen kan du endre energi styringen til Hussh Pod (enten selv eller ved hjelp våre teknikere), sånn at du kan dra nytte av bensinbesparelser og minsket CO2-utslipp. All informasjon om strømforbruket ditt er tilgjengelig i en sanntidsoversikt du kan få tilgang til når som helst, via telefon, nettbrett eller laptop – fra hvor som helst i verden.

Last ned teknisk informasjon om Hussh Pod 1/2

Hussh Pod 30/45

En kraftig, stille generator. Hussh Pod 30/45 har en trefaset 30 kw inverter og 45kwh lagret strøm – nok til å drive de fleste små og middels store verktøy. 

Den leverer pålitelig ren energi og kan brukes sammen med fornybar energi og generatorlading. Hussh Pod 30/45 har unik ytelse, og reduserer både farlige uslipp og lydforurensning. Vi er opptatte av å gi klientene våre det beste for deres behov knyttet til spesiatilpassede hus, og vi utfører montering i felt slik at du skal få mest mulig ut av din enhet.

 Andre verktøy inkluderer mobil telemetri for byggeplasser, rivningsområder, trafikkovervåkelse ved veien, bensinovervåkning, værovervåkning og vannivå i borehull.

Med tilgang til hver individuelle Hussh Pods energiforbrukdata kan du se når og hvor energi blir brukt, og hvor mye som blir brukt. Man kan enkelt dokumentere hvor mye CO2-utslippet har blitt redusert – i tillegg får man bensinbesparelse både i felt og i forbindelse med bensinleveringer. 

 Ved å bruke den nettbaserte appen kan duendre energi styringen til Hussh Pod(enten selv eller ved hjelp våre teknikere), på denne måten kan man maksimere drivstoffbesparelsen og minsket CO2-utslipp.

All informasjon om strømforbruket ditt er tilgjengelig i en sanntidsoversikt du kan få tilgang til når som helst, via telefon, nettbrett eller laptop – fra hvor som helst i verden.

Les mer om Hussh Pod 30/45 eller Ta kontakt for pris

Quantity:
Add To Cart

Fri frakt på kjøp over 1500,- med koden: GRATISFRAKT