Private Installasjoner

Blant våre løsninger finner du pakker komplett med alt du trenger for å gjennomføre å bygge ditt solcellesystem. Om du ikke ønsker å håndtere installasjonen selv kan vi også hjelpe deg både med design av løsningen på ditt tak samt utføre installasjonen fra A til Å. Hos oss finner du også spesialkompetansen nødvendig for å designe og installere løsninger spesielt tilpasset for akkurat ditt tak.

For øyeblikket tilbyr Enova støtte inntil 28.750 kroner til alle typer private installasjoner, vi hjelper deg gjerne med din søknad. Uansett hvilken løsning du velger er du velkommen til å ta kontakt med oss for en hyggelig prat og et uforpliktende tilbud.

privat+solcelle+installasjon.jpg
privat%2Bsolcellepanel%2Binstallasjon.jpg

Bygningsintegrerte solceller

Med bygningsintegrerte solcelleanlegg er det mulig å erstatte tak, fasader, vinduer og vegger med solceller. Dette vil gi bygget et estetisk og moderne preg samt spare både materialer og miljø.

Når vi snakker om BIPV snakker vi om byggematerialer (takplater/takpanner eller fasadeplater som har en såkalt fotovoltaisk effekt – at de konverterer lys til elektrisk energi). Da erstatter man fasadeplater, takstein, eller andre deler av bygningens utside med materialer som fungerer akkurat som solcellepaneler, om enn litt svakere. Samtidig beskytter de like godt mot vær og vind som vanlige byggematerialer ville gjort.

Vi tilbyr to typer av bygningsintegrerte solcelleanlegg: bygningsintegrerte solcellepaneler og bygningsintegrerte solcelle-fliser.

bygningsintegrerte solcelleanlegg privat norge.jpg