Personvern

 

Personvern er viktig for Suno og vi er veldig bevisst ansvaret og tilliten i forhold til å sikre og behandle opplysninger med varsomhet. For kundene våre i EU, overholder vi kravene i forordning 2016/679, Personvernforordningen (også kjent som GDPR, General Data Protection Regulation), som har verdens strengeste krav til personvern og databeskyttelse. 
 
Disse retningslinjene for personvern beskriver hvilke data vi innhenter fra deg, hvorfor vi innhenter dem, hvordan vi bruker dem og hvem vi eventuelt kan dele dem med. De forklarer også hvilke rettigheter du har som datasubjekt og hvordan du kan utøve dem.
 

Hvilke personopplysninger innhenter vi?
 
Brukerdata
Vi lagrer opplysninger når du registrerer deg som bruker av tjenesten. Dette er opplysninger som navn, epost, telefonnummer og IP-adresse.
 
Kontaktinformasjon
E-postadresse, telefonnummer og annen kontaktinformasjon som du gir oss i forskjellige situasjoner.
 
Henvendelser
Når du henvender deg til oss med spørsmål lagrer vi opplysninger om dette. Her lagrer vi spørsmålet i seg selv, samt hvem som har stilt spørsmålet i form av epost og navn.
 
Nyhetsbrev
Ved påmelding på nyhetsbrev lagrer vi navn, firma og epost.
 
Det du gjør på nettstedet vårt
Når du bruker nettstedet vårt, registrerer vi hva du gjør og bruker denne informasjonen til å forbedre tjeneste våre. For eksempel registrerer vi hvilke sider du besøker, hva du klikker på og hvor musepekeren din befinner seg, og basert på dette analyserer vi hvorvidt enkelte deler av nettstedet vårt trenger forbedringer. 

 
Hvorfor samler vi inn opplysninger?
 
Vi samler inn opplysninger med følgende formål:
 
Funksjonalitet
Opplysninger brukes slik at vi kan tilby deg funksjoner i Suno. Vi samler for eksempel inn opplysninger som brukes slik at vi vet at du er innlogget om du for eksempel lukker nettleseren og åpner den igjen. 
 
Markedsføring
Opplysninger brukes slik at vi kan markedsføre Suno og måle effekt på de markedsføringstiltakene vi gjør. For eksempel kan vi analysere hvilke annonser som har et budskap som er relevant. Vi bruker her tjenester fra blant andre Google og Facebook. 
 
Kontakte deg
Lagrede opplysninger brukes for å kunne kontakte deg på relevante kanaler. Eksempler på dette er nyhetbrev. 
 
Forbedring av tjenestene våre
Som alle andre bedrifter trenger vi data om deg, kunden vår, for å forbedre tjenestene våre. I denne forbindelse bruker vi tredjeparts tjenester som lar oss registrere og analysere adferden din. Dette lar oss identifisere trender og mønstre som hjelper oss med å forbedre mange områder av forretningsdriften vår.
 
Deling av opplysninger
Vi har noen samarbeidspartnere vi bruker for å gjøre Suno bedre og sikrere. Der Suno deler dine opplysninger med tredjepart er det opprettet en egen databehandleravtale, eller regulert gjennom Privacy Shield. Vi selger eller gir ikke opplysninger til øvrige tredjeparter (som ikke ikke understøtter tjenesten vi tilbyr).
 

Dine rettigheter
 
I forbindelse med personopplysninger har du som person en del lovfestede rettigheter.
 
1. Du har rett til å vite hvilke type opplysninger vi lagrer om deg.
2. Du har rett til å vite hvilket formål vi har med lagring av persondata.
3. Du har rett til å få slettet opplysningene vi har lagret om det, samt rette feil.
4. Du kan klage dersom du mener dine rettigheter ikke er ivaretatt.
 
Du kan også kontakte oss med eventuelle spørsmål knyttet til våre retningslinjer for personvern på info@suno.no